ALS GOD ZIJN STEM DOET HOREN DOOR ISRAËL….

Twee seminars met verwachting! Zo mogen wij  dit wel noemen. Vanuit een verrassende invalshoek wordt gesprok over het thema “Als God Zijn stem doet horen door Israël…” op zondag 14 januari 2018 en zondag 28 januari 2018, in de kantine van de firma den Breejen, Rijnlanderweg 1085 te Hoofddorp.

Tijdens de seminars zullen vragen voorbij komen als: wat is Gods hart en verlangen voor Israël en Jeruzalem? Hoe heeft de christelijke gemeente daarop gereageerd? Wat is een belangrijke sleutel in voorbede voor het Joodse volk? De seminars zijn levendig, omdat het de Bijbelse geschiedenis weet te verbinden met de (kerk)geschiedenis van deze wereld. Vele interessante anekdotes zullen voorbijkomen. Terwijl het tegelijk actueel en profetisch is en soms confronterend. Kortom, een aanbeveling, deze praktische en stimulerende seminars.  

Om 14.30 uur willen we beginnen en eindigen om 17.30 uur. Vanaf 14.00 staat de koffie en thee klaar.  Op 28 januari kunnen we eventueel afsluiten met een gezamenlijke maaltijd, waarbij ieder iets meeneemt.

Extra aanwijzing voor bereikbaarheid locatie: neem op A4 afslag A3 Hoofddorp-zuid. Neem voor het woonhuis de linker oprit, doorrijden naar achter, ingang is halverwege groene loods.

Informatie: Ingrid van den Brink 023 5420260 of 0628886275.

Welkom op onze website! Op deze site willen wij kort weergeven wie wij zijn en wat ons diepste verlangen en motivatie is, namelijk een bijdrage te leveren in verzoening voor en tussen Jood en Arabier. Ons missiestatement geeft dit ook weer. Om dit te bereiken zullen jullie lezen dat wij voorbede, aanbidding en onderwijs heel centraal stellen. Gelukkig zijn vele anderen hierin eveneens actief, maar wij menen toch een eigen geluid en opdracht te hebben.

Naast de feitelijke informatie, willen we in het blog regelmatig actueel nieuws vermelden en/of een reflectie hierop, natuurlijk gerelateerd aan onze missie en visie.

Ben je nieuwsgierig geworden na het bezoeken van deze site? Neem dan contact met ons op.