Ons logo

 Wij hebben een nieuw logo! Wij vinden hem erg mooi. Natuurlijk zijn er overeenkomsten met het oude logo, maar eigenlijk is ons nieuwe logo totaal verschillend. De naam is volledig weergegeven: wij dragen nu eenmaal de naam ‘Desertrose International’.

De kleuren zijn veranderd. Het zachte roze is ingeleverd voor een pittiger kleur roze. De woestijnroos staat centraal en deze is duidelijk zichtbaar. Dat willen we ook zijn. Geheel nieuw in het logo is de woestijn. Eenvoudig toegevoegd door lijnen en samen met een paar cactussen, weet je dat het om een woestijn gaat.

Een roos in de woestijn. Opvallend en levend. Hij komt tevoorschijn. Daarmee geven we uitdrukking aan het Bijbelvers, waar wij onze naam aan ontlenen, namelijk Jesaja 35:1. In dit vers staat onder meer geschreven: ‘De woestijn (de steppe) zal bloeien als een roos (narcis)’.

De lijnen van de woestijn zijn eigenlijk ook heerbanen. Een weg in de woestijn. Onze voorbede mag een weg banen voor Zijn heerlijkheid, glorie, verlossing en genezing in de landen waar wij werken.

Desertrose International
Touching heaven, changing earth