Neem deel in voorbede!


Onderwijs in Nederland

Misschien heb je het volgende citaat wel eens gehoord:

       "Gebed is meer dan een methode, strategie of een uiting van woorden. Het is een samenwerken met God door de Heilige Geest die in                ons woont, waarbij de krachten van Zijn Koninkrijk zichtbaar gaan worden".


Of de uitspraak van Anne van der Bijl gelezen:

       "Als we de potentiële kracht van onze gebeden begrijpen, zouden we 100 keer per dag op onze knieën liggen en Hem dingen vragen die de wereld op zijn kop zouden zetten". 


Deze gedachte is ook mooi:

        "Bijbelse gebeden zijn de taal van Gods hart. Als wij ze bidden, dan zal dit de taal van ons hart worden".


Prachtig weergegeven. In de werkelijkheid blijkt dat veel gemeenten of christenen moeite hebben om vol geloof of verwachting (samen) te bidden, terwijl het zo'n kracht is! Daarom wil Desertrose gemeenten of christenen mobiliseren, onderwijs hierover geven en tegelijk zelf tijd nemen voor voorbede: in Nederland, in Israël of in de Arabische wereld.

De medewerkers zijn al vele jaren actief in voorbede en/of onderwijs en willen jou persoonlijk, groep of als gemeente graag verder helpen. 


In Israël

Voorbede voor Israël is zo noodzakelijk. Onze Vader heeft een geweldig plan met het Joodse volk. Vele beloften, nog niet vervuld, staan opgetekend in Zijn Woord. Door proclamatie, voorbede, aanbidding mogen we Hem aan deze beloften herinneren.

Dit doen wij in Nederland, maar wij gaan ook naar Israël. Daar werken wij samen met Huizen van Gebed in Jeruzalem, met name die gericht zijn op voorbede voor Jood en Arabier.

In Jeruzalem doen we eveneens veel gebedswandelingen op heel uiteenlopende plaatsen. Mocht je willen weten waar en hoe wij bidden, neem contact met ons op.


In Nederland voor Israël

Laat het ons ook weten of je meer informatie wilt over hoe je in eigen gemeente, voorbedegroep kunt bidden voor Israël. Of juist een nieuwe stimulans wilt ervaren. Door ons onderwijs willen wij  jou meenemen naar Gods hart voor Israël en Jeruzalem.


Een gebedsmail

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan het werk voor Desertrose. Je kunt thuis of in jouw gebedsgroep ook meebidden. Vraag onze gebedsmail  aan als hulpmiddel!


Of....

... als je deel wilt nemen aan onze gebedsdagen, of het Wachtersteam, laat het ons weten en wij maken een afspraak om elkaar beter te leren te kennen.